BİLGİ YARIŞMASINDA İL İKİNCİSİYİZ

Eğitim bir süreçtir. Kısa sürede sonuç almak neredeyse imkansızdır.

Okulumuzda yıllardır oluşturmaya çalıştığımız olumlu iklim ve başarı kültürü meyvelerini vermeye devam ediyor. Katıldığımız sosyal, sportif, akademik her türlü yarışmadan elimiz boş dönmüyoruz çok şükür.

Bolu genelinde düzenlenen ortaokullar arası Bilgi Yarışmasında da önce grup birincisi olarak ilk 8 okul arasına girip finale kalmıştık. Bugün gerçekleştirilen finallerde ise birinciliği kılpayı kaçırarak ikinci olduk.

Bolu'nun köklü ve mevcut bakımından büyük okullarına karşı başa baş bir mücadele ortaya koyduk.

Yarışmada okulumuzu layıkıyla temsil eden öğrencilerimiz Erdem Erdoğan, Selçuk Ataş ve Zehra İrem Varol'u tebrik, İngilizce Öğretmenimiz Aslı Hasdemir başta olmak üzere bu başarıda katkısı olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

17.04.2024 12

17-04-2024