DÜŞLER DİYARI TİYATRO ATÖLYESİ PROJEMİZ DESTEKLENMEYE HAK KAZANDI

Okulumuzu çeşitli proje ve programlarla geliştirmeye devam ediyoruz. Yine güzel bir haber aldık ve okulumuza bir proje kapsamında tiyatro atölyesi kuruyoruz inşallah.
MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından okullarda kültür, sanat ve edebiyatı desteklemek üzere bu yıl içinde başlatılan SADÂ Kültür Sanat ve Edebiyat Programı kapsamında okulumuzda bir tiyatro atölyesi oluşturmak üzere başvurduğumuz Düşler Diyarı projemiz hibe desteği almaya hak kazandı.
İlimizde sadece okulumuzun desteklenmeye hak kazandığı ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yürüteceğimiz bu proje sonunda okulumuza bir tiyatro atölyesi kazandırmış olacağız.
Bizlere bu fırsatları sunan Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze, proje sorumlularımız Müdür Yardımcımız Yasin Özkan ve Türkçe Öğretmenimiz Mert Kocaili ile desteklerinden dolayı Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Hülya Kutlu'ya teşekkür ederiz.

#DüşlerDiyarı
#TiyatroAtölyesi