EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER ARASINDA YİNE YERİMİZİ ALDIK

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından altı ayda bir çıkarılan eğitim bülteninde, daha önce de çeşitli projelerimizle yer aldığımız gibi bu sayıda da Eğitimde İyi Örnekler kategorisinde yerimizi aldık.
Geçtiğimiz yıl içerisinde Başarılı Örnekler Sergisinde Türkiye İkincisi olduğumuz Doğa Mektebi projemiz, okulumuzda oluşturup açılışını yaptığımız Dörtdivan'ın Şahları Doğa Müzesi ve Uygulamalı Çevre Eğitimi projesinde aldığımız En Çevreci Okul ünvanımıza atıf yapılan bültende, iyi örnekler arasında gösterilmek okulumuz adına gurur verici.
Başta bu gururu bize yaşatan öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere, bültenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler
(Bültene aşağıdaki linkten yada hikayedeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:
#ArGeBülteni
#EğitimdeİyiÖrnekler