ERASMUS+ FRANSA ÖĞRENCİ GRUP HAREKETLİLİĞİ

Okulumuz, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Ulusal Ajansına 2021-2027 yılları arasında Erasmus+ programı kapsamında Okul Eğitimi alanında akredite olmak için başvuruda bulunmuştur. Başvuru, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından başarılı bulunmuş ve Erasmus+ Akredite Kurum onayı almıştır.

Önceden belirlenmiş kriterlere göre bu yıl konsorsiyum üyeliğine hak kazanan okulumuz öğrencilerinden Yılmaz Talha Korkmaz, Ela Aykanat ve Şeyma Mirici ile refakatçi öğretmen olarak belirlenen Fen Bilimleri öğretmenimiz Hikmet Erdoğan Solak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinasyonunda düzenlenen hareketlilik öncesi  pedagojik ve kültürel hazırlık toplantısına katıldılar.

Böylelikle bu sene okulumuzdan 3 öğrenci ve 1 öğretmen 13-19.04.2024 tarihleri arasında Strazburg/Fransa’da öğrenci grup hareketliliğine katılmış olacaktır. Bu kapsamda öğrencilerimiz hem farklı kültür ve coğrafyalarda okul deneyimi kazanacak hem de kültürel bilgilerini zenginleştireceklerdir.

Katkısı olan herkese şimdiden teşekkürler.

26.03.2024 45

26-03-2024