HALK MÜZİĞİ SOLO SES YARIŞMASI

HALK MÜZİĞİ SOLO SES YARIŞMASI ️

Öğrencilerimizin sadece akademik gelişimlerini değil sosyo-kültürel gelişimlerini de önemsiyor ve desteklemeye gayret ediyoruz. Okulumuzda hazırladığımız programlarda söylediği ilahi ve türkülerle bizleri mest eden 6.Sınıf Öğrencimiz Muhammet Taha Doğangün ile birlikte Bolu genelindeki ortaokullar arasında düzenlenen Halk Müziği Solo Ses Yarışmasına katıldık.

Öğrencimiz Taha, Bolu yöremize ait "Beyaz Giyme Toz Olur" türküsünü çok iyi bir performansla seslendirdi ve yoğun bir katılımın olduğu ön elemeyi geçerek ilk 10 okul arasına girmeyi başardık.

Önümüzdeki hafta yarışmanın finali gerçekleştirilecek. Başarıdan çok katılmanın ve öğrencimizin öz güvenini geliştirmenin daha önemli olduğunu düşündüğümüz bu yarışmada; öğrencimiz Muhammet Taha'yı, öğrencimizi hazırlayan Müzik Öğretmenimiz Çiğdem Çınar 'ı, öğrencimizin ailesini, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenleri ve katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ve teşekkür eder, final turunda başarılar dileriz

30.05.2022 407

30-05-202230-05-202230-05-202230-05-202230-05-2022