ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK

Ara tatil bitti ve öğrencilerimizle bir haftalık aranın ardından tekrar buluştuk.
İkinci çeyreğin bu ilk gününe daha motive bir şekilde başlamak için ilk çeyrekte davranışları ile örnek teşkil eden ve yürüttüğumüz projelerde başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.
1) Örnek Davranış Belgesi alan öğrencilerimiz:
5.Sınıflardan: Ömer Faruk Karaarslan ve Rüveyda Keşlioğlu
6.Sınıflardan: Selçuk Ataş ve Şeyma Mirici
7.Sınıflardan: Emine Zeynep Mirici ve Zehra İrem Varol
8.Sınıflardan: Firdevs Uzunoğlu ve Muhammed Yardımcı
2) Kitap Kurdu Projemizde en çok sayfa kitap okuyup bu kitapları öğretmenlerimize başarılı bir şekilde anlatan öğrencilerimiz:
Erva Buğlem Çevik (5-B)
Erva Nur Dalkıran (5-B)
Elvan Benderlioğlu (6-B)
Berra Bilgi (8-A)
3️) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Vakti Kuşanmak projesi kapsamında okulda cemaatle kıldığımız namazlara düzenli bir şekilde iştirak eden öğrencilerimiz:
Erkeklerden Selçuk Ataş (6-A)