OKU-YORUM PROJESİ BAŞLADI

30.03.2021 290

OKU-YORUM PROJESİ BAŞLADI

Bir gelecek düşünün, kitap okumayan, kendini ifade edemeyen insanlarla dolu bir gelecek... Gerçekten çok üzücü bir durum olurdu. Aynı zamanda akademik başarı için de okumak, okuduğunu anlamak ve yorumlamak günümüzün en önemli kriterlerinden biri olmuş durumdayken...

İşte bu sebeplerden dolayı her zaman üzerinde durduğumuz okuma alışkanlığı kazandırabilmek adına yeni bir projeye başlıyoruz. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce desteklenen Oku-Yorum Projesini geleceğimizi aydınlatacak projelerin bir parçası olarak okul bünyemizde uygulamaya başlıyoruz. Oluşturulan öğrenci takımları her ay temin ettiğimiz kitapları okuyacak ve sonrasında hep birlikte yorumlayacağız. Ve hep birlikte "Oku-Yorum geleceğime sahip çıkıyorum" diyeceğiz.

Okulumuzda projeye katılan tüm öğrencilerimizi tebrik, projeyi yürüten Türkçe Öğretmenlerimiz Mert KOCAİLİ ve Nagihan ATABAY'a teşekkür ederiz

30-03-202130-03-202130-03-2021