OKUL TANITIMI

Okulumuzu ilçemiz 4.Sınıf öğrencilerine tanıtmak amacıyla yıl içinde birçok etkinlik gerçekleştirdik.

Bu kapsamda Haziran ayı içerisinde okulumuzda düzenlediğimiz Bahar Şenliği'nde, ilçemiz Cumhuriyet İlkokulu ve Çavuşlar İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini okulumuzda misafir ettik.

Öğrencilerimize hem okulumuzu ve bölümlerimizi anlattık, hem ikramlarda bulunduk, hem de çeşitli yarışma ve eğlencelere dahil ederek okulumuzla ilgili olumlu bir izlenim bırakmaya çalıştık.

Yine okul tanıtımı kapsamında okul tanıtım videomuzu ve broşürlerimizi güncelleyerek 4.Sınıf öğrenci ve velilerimizle paylaştık.

Öğrencilerimizi milli ve manevi değerler çerçevesinde, sosyo-kültürel ve akademik açıdan donanımlı bireyler olarak bir üst öğrenim hayatına hazırlayabilmek için kaliteli eğitim kadromuzla her türlü imkanları zorlayarak yaptığımız çalışmalar her alanda meyvesini vermeye devam ediyor.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında 5.Sınıfa devam edecek tüm öğrencilerimizi okulumuza kayıt olmaya bekliyoruz

#OkulTanıtımı #YunusEmreİHO

04.08.2022 200