SANATIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ PROJESİ

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sanatın İyileştirici Gücü Projesi ve sergisine katılım sağladık.
Bolu Eğitim Ailesinin katkıları ile deprem bölgesine kazandırılan Konteyner Okul'a destek olması için Bolu Görsel Sanatlar Zümresi Proje Komisyonu tarafından düzenlenen sergide yer alan eserler açık arttırma ile sanatseverler ve hayırseverler tarafından satın alındı.
Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Hülya Kutlu'nun rehberliğinde öğrencilerimiz Firdevs Uzunoğlu ve Seda Nur Yıldız'ın hazırladığı eser ile katıldığımız sergide, bu eserimiz Kocadağ Metal sponsorluğunda İzzet Baysal MTAL tarafından satın alınmıştır.
İzzet Baysal MTAL Okul Müdürü Hasan Aksay bey ve Kocadağ Metal ile bu anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

#SanatınİyileştiriciGücü

12.06.2023 85