VOLEYBOLDA YILDIZ KIZLARIMIZ FİNAL GRUBUNDA

Öğrencilerimizi hayata çok yönlü bir şekide hazırlamak amacıyla akademik, sosyal, kültürel, sanatsal, milli ve manevi gelişimlerinin yanında motivasyon ve aidiyet duygularına katkı sağlayan sportif gelişimlerini de önemsiyor ve destekliyoruz. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinesinde yürütülen okul sporlarına voleybol, futsal, masa tenisi, satranç ve bilek güreşi gibi birçok branşta başvuru yaptık. Bunlardan ilki olan Voleybol Yıldız Kızlar turnuvası başladı. İlk etapta bölgemizdeki okulların katıldığı Gerede etabı tamamlandı. Kızlarımız grupta oynadıkları 4 maçtan 3'ünü set vermeden kazandılar ve Bolu'da devam edecek olan final grubuna yükselmeye hak kazandılar. Salonumuz olmadığı halde derslerden fırsat buldukları her an yoğun bir çalışma ile turnuvaya hazırlanan öğrencilerimizi ve katılan tüm okullardan öğrencileri tebrik, destek olan herkese teşekkür ederiz.

26.12.2023 139

26-12-202326-12-202326-12-202326-12-202326-12-2023