YAZ KURSLARI KAPANIŞ ETKİNLİĞİ

Öğrencilerimizi LGS ve Bursluluk gibi sınavlara hazırlamak amacıyla, yaz tatili boyunca biraz ders biraz sosyal-sportif etkinliklerle yürüttüğümüz Yaz Kurslarımızı kapanış etkinliği ile tamamladık. Kapanış etkinliğimizde yaz boyunca kurslara katılan öğrencilerimiz, mezun öğrencilerimiz, kurslarda görevli öğretmenlerimiz ve uzun yıllardır okulumuzda görev yapan ancak bu sene itibariyle tayinleri çıkan İlhan Sağır ve Melike Sağır öğretmenlerimiz de bize eşlik ettiler.
Okulumuzda yaz kurslarının açılması ve yürütülmesinde Müdür Yardımcımız Yasin Özkan ve Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hikmet Erdoğan başta olmak üzere, emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkürler.

Bu vesileyle okulumuza uzun yıllardır hizmet eden, birlikte çalışmaktan onur duyduğumuz, beraber çok güzel işlere ve başarılara imza attığımız Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz İlhan Sağır ve DKAB Öğretmenimiz Melike Sağır'a bize kattıkları için teşekkür eder; bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz .

#YazKurslarıKapanışEtkinliği

25.09.2023 49